Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че се

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че се
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Надявам се победата да ни повлияе като допинг за мача с Левски

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев съобщи, че се надява успеха над Ботев (Враца) да повлияее като допинг на неговия тим за идващия мач, който е против Левски на стадион „ Георги Аспарухов “ от втория кръг.

Илиан Илиев се поздрави с победа на старта на Първа лига, точно на имения си ден.

„ Аз чаках да се получи подобен дуел. Знам по какъв начин Сашо Ангелов работи и с какви играчи се укрепи “, разяснява Илиев. „ Радвам се за футболистите, които завоюваха мача повече с темперамент. “ „ Още при започване на второто полувреме можехме да си създадем мача по-лесен, поради което скърбя. Донякъде обикновено за първи мач вкъщи. Винаги съм предпочитал да стартираме като посетители, тъй като напрежението е по-малко. Сега напрежението бе доста огромно и наложително трябваше да спечелим. Поздравявам футболистите за характера и за това, че имаха вяра до край “, добави пред Диема Спорт треньорът на Черно море.

„ Трябваше да играем малко повече с ум, в сравнение с със сърце. Като готовност и сработеност тимът е доста по-добре спрямо преди шест месеца “, продължи той, написа gong.bg.

„ Ако някой подценява Ботев, ще пострада. Важна победа против един сложен съперник. Надявам се този триумф да ни повлияее като допинг за идващия мач “, приключи Илиев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР