Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели мнението си

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели мнението си
Коментари Харесай

Илиан Илиев разочарован

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев показа мнението си след равенството 1:1 с Берое в мач от 20-ия кръг на efbet Лига.

„ Не мога да разясня попадението, което допуснахме, тъй като не съм го гледал. Ако го разясня, няма да е с хубаво. Успяхме да отбележим, да си създадем ситуациите, само че не успяхме да си затворим мача “, стартира Илиев.
„ Второто полувреме не искахме да търсим втори гол и за това стана това равнене. В такива условия ни е доста мъчно да се върнем, може би с някое статично състояние. Това ни е патент, тъй като вместо да продължим с позитивното показване от първия мач и то играейки вкъщи, стъпихме на погрешно и в този момент ще ближем рани “, продължи той.
„ При нас с тази скица на Берое, би трябвало да имаме мощни футболисти по фланговете, защото е мъчно да се пробива през средата на терена. Берое доста добре ни парираха нападенията. Разочарование за нас, тъй като тези три точки биха имали огромно значение за нас в крайното класиране “, сподели още експертът.

„ През първото полувреме направихме по-трудното, това ни е патент, само че по-късно не успяхме да си затворим мача. Това го има във футбола. Няма за нас наложителен дуел, в случай че играем по този начин, както играхме в този момент през второто полувреме. 1:0 отново е добър резултат, само че с тази игра през второто, няма по какъв начин просто да вземем “, приключи Илиан Илиев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР