Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели, че е

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели, че е
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Юношите ни имат самочувствие да играят

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев показа, че е удовлетворен от последната контрола на " моряците ", които приключиха наедно 2:2 с казахстанския Окжетпес.

" Доволен съм игрово от всички контроли. От всички контроли най-добре играхме през днешния ден, контролихме мача, играхме с топката, създадохме много обстановки. Допуснахме два гола от тъч и фаул. Не е прелестно да допуснеш голове от статични положения. Трябва да работим много ", съобщи Илиев, представен от Dsport.bg.

" Вятърът повлия и на двата тима. Игрово съм удовлетворен от инспекцията – от съвсем всички футболисти. Физически беше положително натоварването. Нормално е по-често да използваме футболистите от предходната година, само че това не значи, че другите футболисти не са алтернатива. Не сме взели решение още за момчето на проби ", призна треньорът на " моряците ".

" За последна контрола мисля, че имаше въодушевление в играта. Случвало се е в последния ден от лагера да отбием номера, само че през днешния ден не беше по този начин. Жордао има проблем с крайници поради едната обувка. Вчера коментирахме, че можем да създадем цялостен състав от наши юноши без поста ляв бранител. Момчетата имат самочувствие да играят. С времето се надяваме още един-двама юноши да влязат и да оказват помощ ", приключи Илиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР