Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че от

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че от
Коментари Харесай

Илиев: Тежи ни! Това, че не губим, не ни топли

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че от позиция на резултатите неговият отбор е в рецесия. “Моряците” записаха шести следващ мач без победа и въпреки да позволиха единствено една загуба в първите осем кръга, имат единствено 11 точки на сметката си.

Илиев не скри, че чака от играчите си да покажат повече темперамент и геройство в недотам удобната обстановка. Треньорът се извини на почитателите на тима, като изрази очакванията си, че напълно скоро обстановката на “Тича” ще се промени в позитивна тенденция.

“Криза игрова не мисля, че има, само че като резултати - да. За следващ път не успяхме да победим. Тежи ни. Целта ни да влезем в първата шестица не се трансформира, само че ще става все по-трудна за осъществяване с тези равни резултати”, съобщи след срещата Илиев.

“По-добре да загубим някой мач, само че да играем по-смело. Не споделям, че проспахме първото полувреме, само че действахме много постепенно. През втората част обстановката се промени, само че не успяхме да осъществяваме. Факт е, че още веднъж не успяхме да победим, което не е по никакъв начин добре”, призна треньорът на варненци.

“Нямаме оправдания за всички равенства. Виновни сме, защото би трябвало малко повече темперамент да се покаже. Като погледнем чертата, имаме единствено една загуба, само че пет равенства. Това, че не сме изгубили, не ни топли. Единственото положително нещо в персонален проект е, че Илиан вкара. Радвам се за него, само че виждате, че не изпълняваме нашите цели”, добави за край Илиев.

Снимка: Официален уебсайт на Черно море efbet Лига 8 кръг, петък 30 август  Черно море 1:1краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР