Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев отново разясни ситуацията

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев отново разясни ситуацията
Коментари Харесай

Илиев за изгонените: Каза им се, че вече си нямаме доверие

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев още веднъж обясни обстановката с изгонените от отбора футболисти, които се провалиха на тест с детектор на лъжата за мача с ЦСКА, изгубен с 1:3 във Варна в края на предишния сезон. Вече общо с отбора нямат Георги Илиев, Георги Китанов, Пламен Димов, Виктор Генев и Петър Витанов.

Според експерта, не е имало взаимни обвинявания, а просто на играчите им е казано, че към този момент няма взаимно доверие сред двете страни и по тази причина е настъпил моментът за разлъка. Той им пожела триумф и да си намерят нови тимове.

"Имаше доста спекулации по отношение на това, което стана с ЦСКА. Никой не е упреквал никого за нищо. Каза се на футболистите, че взаимното доверие към този момент не съществува. Никой не упреква никого и не е имало следствия. Говоря за клуба. Най-добре е да се успокоят нещата, а тези момчета, които напуснаха, да си намерят нови тимове ", съобщи Илиев.

Той добави, че предвид на огромното текучество след края на предишния сезон, в този момент му се постанова да сглоби на процедура нов състав и по тази причина търси още нови попълнения. Той има потребност от още най-малко един или двама играчи, като се надява те да са българи, само че в случай че не се намерят такива, ще се ориентира към задграничния пазар.

"Знаете, че вършим съвсем напълно нов тим и на първо време ще би трябвало да създадем колектив, който да играе добър и прелестен за гледане футбол. Не желая да ставаме първенци в контролите. Тези мачове са добра подготовка за формалните срещи. "

"Продължаваме да търсим футболисти. Нужни са още едно-две попълнения. Ще се опитаме да притеглим български момчета. Ако това не стане, тогава ще търсим попълнения от чужбина ", показа старши треньорът на Черно море.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР