Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Юношите сме ги взели, за да играят

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от първата контрола на “моряците” против Черноморец (Балчик). Варненци разгромиха с 6:0 втородивизионния отбор, като в инспекцията, играна в морската столица, присъединяване взеха доста от младите гении на Морето. Илиев изрази задоволството си от тяхното показване, само че съобщи, че генерални заключения от сходна среща не могат да се вършат.

“Няма никакво значение резултатът от първата контрола. Доволен съм от натоварването и желанието на всички футболисти. И двата тима използвахме юноши, само че се видя, че нашите са една концепция по-добре. Имаше хубави неща, само че би трябвало да работим още в нападателен проект. Като цяло това, което целяхме, го постигнахме”, сподели Илиев.

“Юношите сме ги взели, с цел да играят. Вече няколко подготовки играят наедно с останалите футболисти. Тези, които са повече време с нас, се вижда, че са покрай останалите в тима. Както към този момент няколко пъти споделих, не разделям футболистите на млади и остарели, на българи и чужденци. Защото като загуби тимът, не споделяме, че са паднали този младеж или оня, а че Черно море е изгубил. Когато бием отново е так”, добави още наставникът на варненци.

Илиан Илиев разясни, че за централния защитник Делмиро ще реши след идната контрола. “И Минков остави положителни усещания с играта си в тази инспекция, само че е мъчно да се реши от една такава контрола дали да останат. Търсим още един централен защитник, халф и нападател, за който ще има развиване на нещата в понеделник”, приключи експертът.

Снимка: Официален уебсайт на Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР