Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не беше доволен

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не беше доволен
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ако искахме хикс, щяхме да вкараме защитници

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не беше удовлетворен от загубата от ЦСКА с 0:2, откакто „ зелените” изгубиха срещата от 15-ия кръг на еfbet Лига с два късни гола на Кристиян Малинов и Али Соу.

„ Мачът като цяло беше равносилен, една точка е една точка, само че искахме да победим. Ако искахме да задържаме хикса, щяхме да вкараме още двама централни бранители. Може би трябваше да държим повече топката”, показа Илиев.

„ Напускането на Патрик Андраде беше неприятно, поради травмата, тъй като той можеше да задържа топката. Да ти вкарат в последните минути, е доста неприятно. В тези мачове би трябвало да имаш и малко шанс, като изпитание обаче футболистите се вложиха доста. ЦСКА са придобили по-друго самочувствие, въпреки всичко ЦСКА е гранд.”

„ Трябва доста бързо да се съвземем, методът по който загубихме, може би ще ни окаже въздействие, тъй като в последните минути да загубиш, е доста неприятно, изключително като си направил всички в нападателен проект.”

„ До завършващата фаза доближаваме, само че просто завършващият удар не е добър. Като рискове и при фланговите офанзиви имахме доста, само че припряността ни оказа влияние”, приключи Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР