Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев любопитно пое вината

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев любопитно пое вината
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Не ни свирят често дузпи! Ал Ахли е най-големият отбор в Африка, но оставам в Черно море

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев любопитно пое виновността за нулевото реми против Арда в 7-ия кръг на efbet Лига. Наставникът има вяра, че неговият отбор повече е заслужавал успеха, която по този начин и не съумя да вземе, въпреки че от 37-ата минута игра с човек повече.

``
реклама

„ Разочаровани сме още веднъж. Бяхме тимът, който повече заслужаваше да победи, като се изключи първите 15-20 минути, в които влязохме нервно. После държахме повече топката. Изпуснахме обстановки и дузпата. През второто полувреме Арда се затвори, което е обикновено. Идеята им беше да няма доста футбол. Съжалявам, че не успяхме да победим, само че с цел да победиш, би трябвало да вкараш гол ”, сподели Илиан Илиев пред DIEMA SPORT.

„ Броят се головете и точките. Откъм себераздаване нямам забележки към футболистите. През второто може би трябваше да се движи по-бързо топката, да се рискува повече. Трябваше да се поеме отговорност. С центрирания единствено нямаше по какъв начин да стане. ”

„ Със сигурност тежи, че при тези равенства не бяхме тимът, който беше надалеч от успеха. Тежат, тъй като бяхме по-близо. Ако бяхме през днешния ден като Арда, тогава резултатът би бил положителен. Надявам се в идващия мач против Дунав да вземем трите точки. Не, че ще е елементарно. Липсват ни Иса и другите контузени. Имаме и други хора в тима, които през днешния ден трябваше да поемат малко повече отговорност. ”

„ Ние сме отговорни за това, че Жоржиньо взе дузпата. Ние сме отбор, на който не свирят постоянно дузпи. Ние в този момент предпочитахме някой футболист, който играе по-редовно, да бие дузпата. Моя неточност е, че не показах категорично преди мача един или двама реализатори. Просто не бяхме готови за това упражнение, защото не ни се случва постоянно да изпълняваме дузпи. ”

„ Ние би трябвало с и без отсъстващите да изглеждаме добре. Просто завършващата фаза липсваше. При Йонуц Неагу е доста тежка травмата – съвсем несъмнено до края на годината няма да го има. ”

„ Казаха ми, че има някакъв не интерес, а просто някой предложил моето име там. Аз имам тим, моята цел е да вървим напред и да побеждаваме. Моята работа е тук. Да, на този стадий оставам в Черно море. Да, Ал Ахли е най-големият тим в Африка и това, че съм бил препоръчан, е добре за треньорската колегия в България. Дали можем да се разберем – това ще е доста мъчно ”, приключи Илиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР