Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира загубата на

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира загубата на
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Грешките от притеснения ни костваха точката или три

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев разяснява загубата на своя отбор от ЦСКА 1948. " Моряците " позволиха поврат от 1:0 до 2:1 и прекъснаха положителната си серия от две следващи победи.

“В този мач ни наказаха с две неточности. Влязохме добре в мача, вкарахме гол. Почти от никаква обстановка ни върнаха попадение, а след това и дузпа. Като цяло обаче мисля, че бяхме равностойни. През множеството време те бяха прибрани и играха на контраофанзива.

Единственото нещо, от което не мога да съм удовлетворен е в отбранителен проект и това, че допуснахме неточности от терзания. Създавахме много обстановки, които също не отбелязахме и ни костваха точката или три.

Някой път в обстановка, в която виждаш, че си водещ, те разколебава. Трябва да привикваме с тези съдийски неща, помиряваме се, като стадото да си вървим там, пък другите неща да се оправят. Това обаче не ни взима виновността от такива неточности. Не би трябвало, в случай че искаш да си от водещите тимове, да допускаше неточности от терзания.

Трябва да привикваме и със затварянето на стадионите и да влезем в тази борба. Ситуацията е такава, че с 2 победи се изкачваш до топ 6 след това със загуба падаш надолу.

Имаме мач с Ботев (Пд) по-късно ще му мислим с семействата. Със сигурност обаче неналичието на аудитория лишава преимуществото. Особено и някой арбитър, който не е сигурен. Пълен безпорядък, кое свирил, кое не свирил, само че се одобряват нещата и продължаваме”, съобщи Илиев.
efbet Лига 11 кръг, петък 30 октомври  Черно море 1:2краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР