Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след последната

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след последната
Коментари Харесай

Илиан Илиев проучил играта на първия съперник в Първа лига

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва след последната контрола на отбора преди старта на новия шампионат. " Надявам се да осъществим упованията за новото състезание. На някои позиции сме малко повече хора, удовлетворени сме, направихме това, което искахме като селекция. В първия мач играем с Ботев (Враца). Гледахме им един-два мача, добре са групирани, играят на контраатаки, би трябвало да сме доста деликатни ", сподели Илиев.

Той изрази задоволството си от обстоятелството, че новите футболисти са добре признати в тима, както било постоянно в Черно море. 
Треньорът приказва и за контузените футболисти. " Ради Василев се надявам да влезе, още от предния сезон го има този проблем в глезена. При Мартин Костадинов пък става дума за футболна болест - тя ту почва, ту стопира. Губи игрови темп, с доктора даже го спряхме от тренировките. Футболната болест е доста рискова, изключително за състезател с неговите качества. Искам да се оправи, да е здрав, без значение по кое време, с цел да разчитаме на него ", приключи експертът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР