Старши треньорът на Черно море Георги Иванов бе доволен от

...
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов бе доволен от
Коментари Харесай

Гонзо призна за Йоргачевич и Нар, чака още нови на Тича

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов бе удовлетворен от успеха с 1:0 над Левски в контролна среща, играна в Правец. Специалистът оцени уместно и включването на няколкото млади играчи през втората част. Гонзо разкри също по този начин, че селекцията на “Тича” не е завършила. Легендарната деветка на “сините” призна, че е имало действителни договаряния с шефовете на “Герена” за привличането на Боян Йоргачевич и Франсис Нар, само че от Левски са отказали да се раздели с тях.

“Доволен съм като цяло. През второто полувреме в игра се появиха няколко млади момчета, само че с повече разпределяне и предпочитание нещата се получиха. Новите би трябвало бързо да се приспособяват, защото времето за подготовка е кратко”, съобщи Георги Иванов.
 Левски - Черно море 0:1 “Селекцията не е завършила, има още време. Чакаме външен халф. Трябва да намерим подобаващите хора. Ако не ги намерим, няма да вършим прехвърляния по обвързване. Има 4-5 юноши, които ще постановяваме последователно. До 2-3 години те ще бъдат основата на Черно море”, добави още Гонзо.

“Имах диалози с управлението на Левски за Боян Йоргачевич и Франсис Нар. На “Герена” обаче пожелаха да задържат въпросните футболисти, тъй че сега няма по какъв начин да дойдат при нас”, приключи старши треньорът на Черно море.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР