Старши треньорът на Челси - Греъм Потът, коментира загубата на

...
Старши треньорът на Челси - Греъм Потът, коментира загубата на
Коментари Харесай

Греъм Потър: Разочаровани сме, но Челси е отбор в развитие

Старши треньорът на Челси - Греъм Потът, разяснява загубата на отбора против Борусия Дортмунд. " Сините " гостуваха на немския гранд в първия дуел от осминафиналите на Шампионска лига, който " жълто-черните " завоюваха с 1:0. 

„ Вкараха ни на контраофанзива след корнер. Бяхме доста покрай гола, само че те съумяха да ни пробият. Разочаровани сме, трябваше да се оправим по-добре. Освен това бяхме в действителност, в действителност положителни. Просто трябваше да отбележим ", показа мениджърът на Челси след срещата.

„ Направихме доста мощно показване, изключително през второто полувреме. Създадохме доста положения и хвърлихме старания пред вратата, само че съм отчаян от гола, който допуснахме. Мислех, че бяхме преобладаващият тим през второто полувреме. На полувремето на конфликта сме и би трябвало да се прегрупираме ", добави той.

„ Можете да видите реакцията на последователите. Те бяха в действителност положителни, виждат представянето на тима, посрещнаха ни фантастично. Ние сме тим в развиване, знаем, че има доста позитивни неща. Винаги би трябвало от малко шанс, само че не можем да чакате шанса, би трябвало да продължаваме да работим. Момчетата бяха фантастични и работиха крепко, само че ние към момента страдаме ", приключи Греъм Потър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР