Старши треньорът на Брага Абел Ферейра бе изключително критичен към

...
Старши треньорът на Брага Абел Ферейра бе изключително критичен към
Коментари Харесай

Треньорът на Брага: Съдията се превърна в основна фигура

Старши треньорът на Брага Абел Ферейра бе извънредно сериозен към съдийството в мача срещи българския първенец Лудогорец. Разградчани победиха с 2:0 в Португалия и се трансфораха в първия български отбор, успявал да запише победа в тази страна.

Ферейра обаче показа, че съществена виновност за загубата на неговия отбор е било слабото съдийство на италианеца Давиде Маса. Още при започване на срещата гол на Брага бе анулиран поради тънка засада, а през втората част домакините имаха съществени искания за дузпа за игра с ръка на Анисе.

„ Това е футболът. Влязохме добре в мача, владеехме топката, само че е тъпо, че голът, който отбелязахме не бе зачетен “, разяснява 38-годишният експерт, който през втората част бе изпъден на трибуните поради непрестанните си искания към съдийската тройка.

„ Не успяхме да създадем нужния напън в точния миг, а това е една от силите ни. Съперникът също ни затрудни. Трябва обаче да погледнем играта си и да създадем един реален разбор. Въпреки първата ни загуба, групата остава отворена и ще има битка до самия край “, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР