Старши треньорът на Ботев Враца Росен Кирилов си пожела той

...
Старши треньорът на Ботев Враца Росен Кирилов си пожела той
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Разликата в класите е голяма

Старши треньорът на Ботев Враца Росен Кирилов си пожела той и възпитаниците му час по-скоро да не помнят загубата от ЦСКА с 2:5.

в мач от 5-ия кръг на Първа лига. Според наставника на отбора резултатът се дължи на разликата в класите на двата тима.

" Такъв мач е мъчно да се разяснява. Стояхме добре, до момента в който не бяхме с човек повече. Разликата в класите е огромна. Отворихме се да играем, само че нашият тим е по-силен когато е затворен и играе на контраофанзива. Те имат класни и бързи играчи. С човек повече трябваше да се опитаме да вкараме голове. За страдание на контраатаки ни вкараха головете от наши нелепи неточности. В началото мъчно стигаха до обстановки. Бяхме затворили пространствата. Те притежаваха топката и разчитаха на центрирания. Увиснахме при статични положения. Те имат по-класни футболисти. ", показа той на конференцията след дуела.

Росен Кирилов към този момент мисли за идващото турнирно тестване.

" Искам още на следващия ден да не помни този мач. Дано и играчите го не помнят. Хубавото във футбола е, че след 4-5 дни имаш опция да се поправиш, да изиграеш добър мач и да заличиш това, което си сътворил предходната седмица. Надявам се идната седмица да победим ", добави той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР