Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес остана доволен след

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес остана доволен след
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Това беше най-добрият ни мач по време на зимната подготовка

Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес остана удовлетворен след последната контролна среща на неговия отбор от зимната подготовка, в която отборът от Враца приключи при нулево тъждество като посетител на Ботев (Пловдив). Той изясни, че главната цел пред врачани през пролетния дял от шампионата е оставане в елита на българския футбол.
 Тодор Неделев се завърна, само че Ботев (Пловдив) не победи Тодор Неделев се завърна, само че Ботев (Пловдив) не победи
" Получи се доста добра инспекция. Това беше най-хубавият мач на Ботев (Враца) от началото на зимната ни подготовка. Имаше доста усърдие от футболистите, които демонстрираха ужасно отношение. Получи се много оспорван мач със обстановки и пред двата тима.

Трябва ни повече централизация, повече акуратност пред противниковата врата, както и по-добра организацията в отбрана. Доволен съм, тъй като от този мач се видя насоката къде би трябвало още да се подобряваме ", съобщи Моралес.

Наставникът на Ботев (Враца) обърна внимание и на каращия проби в отбора Диого Барбоса.

" Барбоса пристигна в отбора по моя рекомендация. Знам равнището на този играч. Направи три тренировки с нас и през днешния ден изигра цялостни 90 минути. Направи ми доста положително усещане. Доволни сме от неговите изяви и отношението му към подготвителния развой. Имаме още няколко дни, с цел да вземем решение дали го притеглим в състава ", изясни старши треньорът на Ботев (Враца).
18  Ботев (Пловдив) - Ботев (Враца)
Моралес съобщи, че главната цел пред неговия тим напролет е оставане в елита на българския футбол.

" Основната ни цел продължава да бъде оставането в Първа лига. Ако можем да я изпълним още преди плейофната фаза на шампионата, ще бъде отлично. Ако обаче не успеем, ще би трябвало да се борим за оцеляването си по-късно. Вярвам, че когато имаме компликации, би трябвало да диря грешките в себе си, а не във футболистите ", приключи Даниел Моралес.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР