Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес говори след тежката

...
Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес говори след тежката
Коментари Харесай

Дани Моралес: Този резултат не е реален

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес приказва след тежката загуба с 0:4 от Локомотив Пловдив. 

„ Когато действително проучваме първи и второ полувреме, няма какво да разясняваме. Във второто от една контраофанзива и неточност на вратаря. Ние знаехме мощните страни на Локо Пловдив. В нашия тим от време на време липсва самообладание. Оставаме пространства. Имат един Митко Илиев, който от малко може да направи нещо. Първият гол попада в една наша неточност – статично състояние. След това неточност при наша преса, стига се до една топка, недоразумение и втори гол. Това беше уязвимост, 15 минути в първото полувреме, когато тимът не бе съсредоточен. Във второто полувреме създадохме положения, даже преди контрола бяхме по-добри на терена. Този резултат не е действителен. Това са три точки, които сме изпуснали. Сега подвигаме главата. Аз няма какво да се разсърдя и да се карам на момчета, само че би трябвало да знаем къде са ни грешките, с цел да не ги повтаряме “, съобщи наставникът на " смърфовете "  след срещата.

„ Това е един тим, който всички тимове имат. Когато играеш с човек повече, от време на време липсва концепция. Липсва една по-добра връзка и синхрон. Не успяхме да стигнем до обстановка. Имаше няколко, които вратаря избави добре. Всяка обстановка би трябвало да приключим с удар към вратата “, добави той.

След това Даниел Моралес бе запитан за тежките мачове, които продължат за врачани - Лудогорец, Левски, ЦСКА.

„ Разбира се, че идва серия, която е тежка. Но както бате Любо сподели преди време мачовете са, с цел да се играят. Рано или късно ще играем с най-трудните тимове. Локо също е тим с класа. Второто полувреме се справихме сносно. Ще играем мач за мач. Имаме капацитет и ще подобрим. Трябва единствено темперамент “

Той приказва и за възможното анулиране на мачовете на отбора против евроучастниците ни, в случай че те продължат в идващите етапи на евротурнирите.

„ Ако това е положително за българския футбол аз съм склонен. Аз виждам българския футбол като бъдеще. Лесно може да се подлага на критика всяко нещо. Това са решения на федерацията и клубовете “, приключи той.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР