Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес говори след поражението

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес говори след поражението
Коментари Харесай

Моралес: Имахме доста положения, но реализирахме само едно

Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес приказва след провалянето на отбора с 1:2 от Спартак (Варна) в дуела от 21-ия кръг на еfbet Лига.

 Спартак (Вн) устиска успеха против Ботев (Вр) и продължава да мечтае за оцеляване Спартак (Вн) устиска успеха против Ботев (Вр) и продължава да мечтае за оцеляване
" Имахме неприятен старт. Знаехме, че Спартак се нуждае от точки. Те се хвърлиха в първите минути. След 20-25 минута на първата част, ние започнахме да направляваме нещата. През второто полувреме с едно влизане в наказателното поле ни вкараха гол. Имахме много положения, само че реализирахме единствено едно.

Футболистите се раздадоха, само че трябваше още. Липсват още неща, само че ще работим още повече, с цел да подобрим играта. Вдигаме главата. Свърши една борба, само че войната продължава ", съобщи Моралес.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР