Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес говори след победата

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес говори след победата
Коментари Харесай

Дани Моралес: Резултатите в контролите изобщо не ме интересуват

Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес приказва след успеха на воденият от него отбор над Монтана с 1:0 във втората контрола за врачани. 

" Мен въобще не ме интересува резултата в контролните срещи. Това, което имаме като концепция за подготовката, се развива добре. Харесва ми отношението на футболистите към мача. Знам, че когато правиш доста смени, мъчно се поддържа равнището. Като за начало на подготовката видях, че можем да се подобряваме с всеки минал ден. Всеки мач можем да играем по-добре. Резултатите по време на контролите са лъжливи, тъй като в този момент можем да победим във всички другарски срещи, само че след това падаме в шампионата няма да е имало въобще никакво значение. Важното е, че нямаме контузени. Планът ни за първите два мача бе изпълнен. Сега отиваме на лагер в Благоевград, където ще изиграем още 3-4 мача и тогава ще вкарам по-добри хрумвания в подготвителния развой ", съобщи Моралес.
 Ботев (Враца) записа втора победа в контролите
Ботев (Враца) записа втора победа в контролите

Врачани победиха Монтана с 1:0

" Дали ще разгадавам на млади играчи, зависи от техните качества и от това, което демонстрират с играта си. Футболистите би трябвало да покажат, че имат нужната класа, с цел да пазят емблемата на Ботев Враца. Предстои ни един извънредно сложен полусезон, тъй като би трябвало да натрупваме точки и да се борим за оцеляване. Клубът работи ужасно с младите, тъй като имаме втори и трети тимове, които играят в Трета лига и Окръжната лига. Дано да има вероятност в бъдещето на тези млади футболисти. Клубът желае от нас да влагаме в бъдещето ", приключи старши треньорът на Ботев (Враца).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР