Старши треньорът на Ботев Враца – Даниел Моралес, не спести

...
Старши треньорът на Ботев Враца – Даниел Моралес, не спести
Коментари Харесай

Моралес: Имахме повече положения, Левски е класа

Старши треньорът на Ботев Враца – Даниел Моралес, не спести похвали за Левски след успеха на „ сините “ с 1:0 над неговия отбор. Моралес изясни, че би трябвало играчите му да са по-добри в отбранителен проект и да наподобяват италианските бранители, които по негови думи „ не се бъзикат “. Специалистът пожела на Левски триумф против Апоел Беер Шева и съобщи изрично, че „ сините “, ЦСКА и Лудогорец са любимци във всеки мач.

“Без да се лъжем – Левски, ЦСКА и Лудогорец постоянно са любимци. Имаме достолепия и би трябвало да играем такива мачове. Аз като футболист съм ги играл. Левски е класа. Ние знаехме, че ще имаме благоприятни условия. Според моя лист имахме три чисти положения и още няколко от статични. Имахме повече шансове. До 82-ата Левски имаше няколко обстановки, само че не бяха чисти положения. Наша топка беше. Знаехме за качествата на Уелтън и Рикардиньо...когато сгрешиш против тези класни играчи, те вкарват. Днес видях друго лице по отношение на мача с Лудогорец. Отборът през днешния ден си върна малко самочувствието от последния кръг, когато не игра добре. Предстои мач с ЦСКА. Поздравявам Левски за успеха, поисквам им в четвъртък да излязат от тази фаза в Лига на конференциите. Поздравявам и моите момчета “.

„ Болезнено е, че топката беше в наша изгода. Липсва безпокойство. Трябва да мислим малко като италианците. Те не се бъзикат, колкото по-далеч е топката, толкоз по-добре. Най-добрите бранители. Трябва да вдигнем главата. Това, което направихме през днешния ден не е задоволително. “

„ Когато се базираш на един разбор на Левски, имаш няколко детайла, които да вкараш в играта. Знаем, че Левски са изморени от пътя, знаехме, че ще имат рокади. Знам какво е, играл съм в ЦСКА. Когато играхме с Йънг Бойс, след 3 дни имахме мач и с Монтана – доста сложен мач. Винаги съм казвал, че тези момчета могат да играят добър футбол. Агресивно диря положителния им футбол “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР