Старши треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев заяви след равенството

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев заяви след равенството
Коментари Харесай

Генчев: Трябва да съжаляваме и то много

Старши треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев съобщи след равенството против Локомотив, че сигурно тимът би трябвало да съжалява и то ужасно доста за това, че не стигна до успеха в конфликта.

„ Със сигурност би трябвало да съжаляваме и то ужасно доста. След като поведохме в резултата, имахме най-малко четири чисти положения, от които можехме да вкараме втори гол, само че не успяхме. След това допуснахме доста лек гол, доста обикновена неточност. Много съм отчаян, както аз, по този начин и футболистите “, разяснява Генчев.
 
„ Щеше да е добре за самочувствието ни да тръгнем с победа над Локомотив Пловдив. “

„ Футболът е отборна игра, би трябвало да играем за тима, а не да мислим за самостоятелната изява. По време на подготовката също изпуснахме доста положения. Доста работа би трябвало да свършим в офанзива. В отбрана също ни следва още доста работа. Не сме окомплектовали отбраната. Принудени сме да играем с Минков и Акере като бекове. На тях им е много неловко и много некомфортно. Минков се оправи ужасно, Акере е обикновено да имаше компликации. Аз чаках, че ще имаме проблеми в тази зона “, добави наставникът на Ботев.

„ Секулич си заслужи титулярното място. Докато си прави работата, той ще играе като титуляр. “

„ Аз не мога да бъда неудовлетворен от метода, по който футболистите възприемат концепциите и напредват. Важно е да създадем по-бързо селекцията. “

„ Изключително прелестно ми беше да повеждам Ботев в този мач. Нямам самообладание за ответния мач, тъй като Локомотив като пристигна на нашия стадион ще види какво е поддръжка от страна на почитателите. “

„ Има доста неща, върху които би трябвало да работим в седмицата преди мача против Левски. Много работа имаме, ще се опитаме да я свършим през седмицата. Сигурен съм, че стадионът ще бъде цялостен. Трябва да създадем всичко, с цел да излезем спечелили от мача против Левски “, сподели още Станислав Генчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР