Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров сподели очакванията си

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров сподели очакванията си
Коментари Харесай

Белия: Излизаме за победа в дербито, въпросителните са в атака

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров показа упованията си за идното пловдивско дерби. Пред формалния уебсайт на клуба наставникът на " жълто-черните " съобщи, че в градския конфликт любимец няма, а от решаващо значение ще бъде настройката за мача и характера, който футболистите би трябвало да показват на терена:

" Дербито е мач с по-различен прочувствен заряд и настройката, с която тимовете влизат в него постоянно има решаващо значение. Този дуел е значим както за почитателите, по този начин и за нас. Моментното положение на двата тима в такива дербита не е значимо и по тази причина любимец няма. Подготвяме се за тежък мач, в който естествено ще преследваме успеха, само че сме наясно, че с цел да я реализираме би трябвало да вложим максимума на терена. Играчите би трябвало да бъдат съсредоточени от първата до последната секунда и да показват самостоятелна и групова дисциплинираност ", съобщи Киров.

Той има вяра в качествата на водения от него тим. " Нашият тим нееднократно е показвал, че има темперамент и може да побеждава във значими мачове. Вярвам, че в този момент още веднъж ще демонстрираме воля и себераздаване, които ще ни оказват помощ доста в преследването на триумфа. Имаме въпросителни към състава и най-много що се касае до нашата офанзива. Задачата на нашия екип е в оставащите два дни до мача да изберем най-удачния вид за стартова единадесеторка, тъй че да излезем крайни спечелили в срещата, каквато е нашата съществена цел ", сподели още експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР