Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров бе изключително доволен

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров бе изключително доволен
Коментари Харесай

Белия поздрави играчите си, копнее за Колежа

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров бе извънредно удовлетворен след успеха с 1:0 над Левски в едно от дербитата на 28-ия кръг в Първа професионална лига. “Жълто-черните”, въпреки и с човек по-малко, стигнаха до трите точки, откакто “златната” запаса Стивън Петков “попари” родния си клуб. С успеха “канарчетата” резервираха петата си позиция, само че към този момент са единствено на пет точки от 26-кратния първенец на България.

“Бях уверен, че чисто физически ще издържим. Когато базата е цялостна и хората ни поддържат, тогава на напред във времето излизат и морално-волевите качества на играчите. Мога единствено да си представям какво щеше да бъде, в случай че играехме на “Колежа”. Днес напълно момчетата завоюваха мача. Поздравявам ги за това”, разяснява Николай Киров след триумфа в Коматево.
 Ботев Пд - Левски @@@ “Няма по какъв начин, когато си с човек по-малко, да владееш трайно самодейността. Нашата цел бе да сгъстим линиите. Най-важното сега е да възстановим играчите за срещата със Славия. Дано и тогава ситуацията бъде същата. Нуждаем се от поддръжката на нашите фенове”, добави още Белия, който не крие очакванията си Ботев да се завърне в най-скоро време в дома си.

СЪСТАВИТЕ НА МАЧА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА БОТЕВ
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ

ГОЛМАЙСТОРИ В ПЪРВА ЛИГА

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПРИСТИГАНЕТО НА КОМАТЕВО

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА Първа лига 2 кръг, петък 6 април  Ботев (Пловдив) 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР