Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез обяви, че полузащитникът

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез обяви, че полузащитникът
Коментари Харесай

Керкез потвърди за раздяла с двама и обяви: Чакаме да дойде защитник

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез разгласи, че полузащитникът Точукву Нади ще бъде продаден. Наставникът приказва пред медиите след първата контрола на отбора от зимната подготовка - равенството 2:2 против втородивизионния Марица. Керкез разяснява слуховете за възможни изходящи прехвърляния на Антоан Бароан и Хидайет Ханкич и удостовери, че Джаспър ван Хертъм не попада в проектите му за остатъка от сезона. 

" Не съм удовлетворен, тъй като не спечелихме. Няма значение дали е формален мач, или контролна среща, аз желая моят тим да побеждава. Трябва да забравим положителната серия от края на предходната година. Вече сме в новата година, би трябвало да работим доста по-усърдно, с цел да се потвърдим. Сигурен съм, че ще сме на положително равнище, когато пристигна времето да подновим шампионата ", разяснява след срещата Керкез. 

Наставникът обърна внимание и на прехвърлянията в тима и разяснява слуховете за възможни изходящи прехвърляния на Антоан Бароан и Хидайет Ханкич, които не взеха присъединяване в контролата с Марица. 

" Успяхме да се подсилим с Николов и Укаки. Очакваме и един централен бранител. На този стадий е това. Трансферният интервал постоянно е динамичен, всичко може да се случи и би трябвало да сме подготвени да реагираме. Ситуацията с Бароан е ясна. Той има още 6 месеца от контракта си. Докато е наш състезател, ще го използваме. Той беше контузен, само че ще възобнови пълноценни тренировки на лагера в Турция. Ханкич също има договор с нас, само че имаше контузия и не искахме да рискуваме. Ако постъпи оферта в клуба, ще преценим какво да вършим. "

Керкез удостовери, че Точукву Нади ще бъде продаден и се чака в най-скоро време прехвърлянето да бъде разгласен публично. 

" Нади сега не е в България. Мисля, че доста скоро ще премине медицински прегледи и ще реализира трансфер, който е доста добър за клуба и за него самия. Джаспър ван Хертъм не попада в проектите ми за остатъка от сезона. Говорили сме с него за това и към този момент зависи от него дали ще си откри нов тим ", изясни Душан Керкез.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР