Старши треньорът на Ботев Пловдив - Бруно Балтазар, не скри

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив - Бруно Балтазар, не скри
Коментари Харесай

Балтазар: Искахме да донесем радост на феновете, Левски ни победи със странен гол

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Бруно Балтазар, не скри разочарованието си след провалянето на своя отбор от Левски.

Португалският експерт призна, че " жълто-черните " не са намирали правилните решения в последния пас пред гола и разкри, че е останал безгласен от атмосферата, която почитателите на Ботев са основали.

" Имаше доста страсти през днешния ден - за почитателите, за играчите, за управлението. Бяхме нетърпеливи за този миг и през първото полувреме играчите бяха разчувствани. В кариерата ми не съм виждал нещо сходно и в действителност съм безгласен. Искахме да донесем наслада на почитателите, да си свършим работата и да участваме в това шоу, което те направиха. През втората част се опитахме да се успокоим и да поправяме някои тактически аспекти от играта ни. Допуснахме чудноват гол, към момента не разбирам по какъв начин се случи. След него трябваше да реагираме, равенството не ни задоволяваше. Искахме трите точки, ударихме и греда, само че не успяхме да осъществяваме. Последното решение пред гола при нас липсваше ", стартира Балтазар.

" Наясно съм, че почитателите не са щастливи с много неща, които се случват. Нормално е, когато подобен огромен клуб е на десета позиция в класирането. Когато пристигнах, към този момент бяхме на десета позиция. Искаше ми се да сме по-високо в таблицата, само че такава е действителността. Всички в щаба ми работим, с цел да намираме решения на проблемите ", сподели още португалецът.

" Изборът ми на състав не е основан на това каква народност са. Миналата седмица споделих, че в случай че аз трябваше да изградя този тим, сигурно бих построил състав с повече българи, тъй като те познават клуба, страната и манталитета. Както знаете, когато пристигнах, много играчи напуснаха и аз се пробвам всяка седмица да намирам решения на проблемите, които имаме. Тренировъчните занимания от време на време организирам с 15-16 души в групата поради травми. Имам играчи на аварийна пейка, които са ядосани, че не получават късмет да играят, само че знам, че в случай че те стартират мача, ще се показват добре. Искам да отлича през днешния ден представянето на Николай Минков ", разяснява Балтазар.

Старши треньорът на Ботев обърна внимание на избора си на титулярен състав за дуела.

" Виктор Генев е може би най-хубавият бранител, който имаме в състава. Той се бори със Самуел Супрайен се борят за титулярното място, тъй като могат да дадат разнообразни неща на терена, по тази причина избрах французина в последните две срещи. Бароан имаше лек физически проблем и той не беше подготвен за цялостен мач, по тази причина реших, че ще бъде по-ценен, в случай че влезе като запаса. Красиан Колев е бъдещето на този клуб, той се труди доста, само че Джеймс Ето`о дава повече експанзия в средата на терена и по тази причина той също не стартира от първата минута през днешния ден ", приключи Бруно Балтазар.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР