Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич говори преди началото

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич говори преди началото
Коментари Харесай

Валентич: Целта е Купата!

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич приказва преди началото на лятната подготовка на „ канарчетата “. Той разкри, че е преизпълнил задачите, които са му били сложени през предишните два сезона, а в третия „ жълто-черните “ ще гонят място в Европа и продобиване на Купата на България.

Валентич разкри още, че е взето решение пловдивчани да имат втори тим и през идващия сезон, макар слуховете, че „ Б “ отборът ще бъде разформирован.

„ Започнахме с първия стадий. Събрахме тима на вечеря и им показахме по какъв начин ще протече подготовката. Направихме няколко теста. В неделя отпътуваме за Турция, където ще протече втората част от подготовката. Ще сме на същото място от предходната година. Ще имаме единствено две контролни срещи там. Искаме натоварванията да са каквито през сезона. Последният трети стадий е у дома. Последната седмица от подготовката ще е и първият формален мач.

Няма по какъв начин да притеглим състезател без да го забележим онлайн. Важно е да го забележим на терена. На проби има ляво крило на 19 години.

През първия сезон трябваше да спася тима от изпадане, през втория място в топ шест, а през идващия – място в Европа и продобиване на трофей – Купата на България.

Ще имаме втори тим, тъй като желаеме да дадем късмет на футболисти от академията. Въпросът за младите играчи е към футболния съюз.

Разполагаме с най-хубавия български състезател – Тодор Неделев. Очакваме той да надгради през идващия сезон. Димитър Тонев е най-хубавият млад футболист. Той е съвършената опция на Неделев. Успяхме да го задържим без травми през последните шест месеца и чакаме повече от него. Ще му се даде повече късмет.

Джак Лейн беше чартърен, наемът му изтече. С Пунчец също имахме сделка до лятото, само че реши, че има по-голяма опция. Изключително съм удовлетворен от характера и професионализма на Лъчезар Балтанов. Инициативата е в него, желаеме да го запазим “, сподели Валентич.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР