Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич говори преди дербито

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич говори преди дербито
Коментари Харесай

Валентич преди дербито на Пловдив: Мога да обещая, че ще победим, но не е коректно спрямо феновете

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич приказва преди дербито с Локомотив, което ще се организира на следващия ден от 16:15. " Жълто-черните " излизат като първи във краткотрайното класиране, което се случва за пръв път в историята на това дерби, а наставникът призна, че се гордее от този факт.

Ето какво още сподели Валентич:

" Вече стартирам да изучавам български. Знам доста за пловдивското дерби. Това е първото ми дерби. Знам, че на нашия стадион атмосферата е била фантастична, в този момент на Коматево е по-различно. На моите играчи им споделих да се провиснал, тъй като е привилегия да играеш в този мач. За първи път ще се играе дерби, в което Ботев излиза като водач в класирането и като виждам историята се гордея. Много е значимо Ботев да играе като водач, тъй като за тези точки сме се борили и те не са пристигнали гратис ", стартира Валентич.
 Николай Минков пропуща дербито с Локомотив (Пловдив)
Николай Минков пропуща дербито с Локомотив (Пловдив)

Футболистът е дал позитивен тест за ковид

" Анализираме всеки мач. Но при дербито би трябвало психически разбор на всеки един състезател. Локомотив за мен е в топ тройката на България. Те имат рецесия в резултатите, само че не и в играта. Играта против Локомотив няма да е по никакъв начин лесна, само че имаме качествaтa да вземем и победа, само че и едната точка ще е триумф ".

" Това ми е първото дерби и мога да обещая, че ще победим, само че не е правилно по отношение на почитателите и Локомотив. Това е дерби всичко е допустимо, аз ще бъда най-щастлив, в случай че победим. Не изгубвам сили да проучвам съдиите. "

" Ежедневно работим с играчите. В кариерата ми не съм виждал подобен експерт като Филип Филипов. В моята страна, когато има дерби, почитателите идват и това беше моя концепция някои играчи да усетят дербито ", сподели още треньорът на " канарчетата ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР