Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Марко Розе очаква зрелищна битка

...
Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Марко Розе очаква зрелищна битка
Коментари Харесай

Марко Розе: Получихме няколко шамара напоследък, беше важно да се изправим

Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Марко Розе чака зрелищна борба с Рейнджърс в плейофите на шампионата Лига Европа. Той посочи атмосферата, която основават почитателите на шотландците, както и качествата на нападателя Алфредо Морелос.

Първата среща сред двата отбора е на 17 февруари в Дортмунд, а реваншът е на 24 февруари в Глазгоу.

Розе остана удовлетворен от успеха като посетител над Унион (Берлин) с 3:0 в мач от 22-ия кръг на Бундеслигата в неделя, с която отборът още веднъж се приближи на 6 точки от водача във краткотрайното класиране Байерн (Мюнхен).

" Подготовката за мачовете с Рейнджърс към този момент стартира. Имат добър нападател Алфредо Морелос, който работи доста крепко, бори се за топката и има нюх за гола.

Като цяло те са доста мощни като домакини. Първо ще играе вкъщи в Дортмунд и знаем, че ни чака тежък дуел, тъй че желаеме да се представим сполучливо.

Лига Европа е нов шампионат за нас и доста от нашите състезатели не са играли в него. Важно е, че постигнахме победа над Унион Берлин и ще можем да се отърсим от разочарованието от предходната седмица. Получихме няколко шамара в последно време, тъй че беше значимо да не допуснем попадения. Но към момента имаме доста работа ", приключи Розе.
 Борусия (Дортмунд) победи Унион (Берлин) с 3:0 в Бундеслигата
Борусия (Дортмунд) продължава да следва ловко водача Байерн

Разликата е 6 точки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР