Старши треньорът на БК Левски Димитър Ангелов призна, че загубата

...
Старши треньорът на БК Левски Димитър Ангелов призна, че загубата
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: Нещата не се получиха, Шумен не е отбор за подценяване

Старши треньорът на БК Левски Димитър Ангелов призна, че загубата на неговия отбор от състава на Шумен е изцяло заслужена предвид на показаното и от двата отбора по време на дуела им в столичната зала " Триадица " довечера.

В изявлението след срещата Ангелов показа, че в последните няколко дни се е опитал да убеди своите баскетболисти, че идващият им противник не е тим за подценяване и също така показа, че сега " сините " изпитват съществени проблеми поради своята къса ротация.

" Още преди два дни преди мача споделих на момчетата, че Шумен не е тим, който би трябвало да се подценява. Отборът на Шумен играе доста прекрасен баскетбол, благопожелавам им успеха, тъй като тя е безусловно заслужена ", разяснява наставникът на Левски.

" Не знам какво си помислиха, може би, че с по-малко старания ще успеем да ги победим. Нещата не се получиха. През първото полувреме вместо да направляваме мача им дадохме те да поведат и към този момент с тази къса ротация нямаше метод да издържим цялостен мач. Похвалих младите в предходната среща, само че през днешния ден бяха цялостна злополука, тъй че обикновено, те са млади - ще има възходи и спадове, само че през днешния ден просто те не можаха да оказват помощ на тима. Не знам какво може да се промени за идващия мач ", показа още той.

" Димитър Маринчешки е със строшен нос, Лъчо Димитров е със счупена ръка, Марио Мирчев е с подуто коляно, имаме четири ученика, който вървят на учебно заведение всеки ден и ние сме по шест индивида на подготовка. Надявам се да сме здрави и да успеем, да се възстановим, тъй като Асен Великов игра 33 минути, Джон Флорвиъс и Златин Георгиев - 38 ", приключи Димитър Ангелов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР