Старши треньорът на БК Берое Любомир Минчев потвърди, че Майк

...
Старши треньорът на БК Берое Любомир Минчев потвърди, че Майк
Коментари Харесай

Минчев потвърди, че Берое се разделя с Майк Ди Нуно

Старши треньорът на БК Берое Любомир Минчев удостовери, че Майк Ди Нуно напуща клуба. " Майк Ди Нуно в последния мач беше контузен, по този начин най-малко сподели в Правец. Не искаше да му се бият инжекции и да му се вършат проучвания. Искаше да си върви в Съединени американски щати да се лекува за две седмици, само че аз му споделих, че това няма по какъв начин да стане. Освен това цялостното му държание и в подготвителен развой, което не се вижда от всички и в игра, не е това, което ние сме очаквали и вярвали в него и по тази причина по-добре да се разделим. Няма смисъл да държим човек, на който не знаем по кое време можем да разчитаме ", по този начин наставникът разяснява обстановката и раздялата с Майк Ди Нуно.

Снощи Берое победи Черно море Тича в Стара Загора с 94:68 точки в среща от мъжкото баскетболно състезание. Този дуел остана без статистика. Компютърът, на който беше водена статистиката, беше строшен след удар с топка. Въпреки случилото се, срещата се доигра, само че без да се води статистика. Новото попълнение на Берое Филип Виденов не направи дебют за отбора поради наложена върху прехвърлянето му възбрана от страна на ФИБА. Проблемът е заведено дело от страна на гарда против един от някогашните му тимове Цървена Звезда за неизплатени заплати.

" Свърши ми контракта в Иран, където бях до в този момент. Първенството също съвсем завърши. С Любомир Минчев се чувахме последния месец, знаех за проблемите. За мен е доста добре, тъй като подкрепям форма и сигурно мога да оказа помощ на тима. Мисля,че тимът е доста добър, треньорът се оправя доста добре последните години и можем доста да си помогнем. Въпросът е, че в този момент имаме доста травми и би трябвало да се играе както пристигна. Според мен обаче Берое ще се ускори до края на сезона, както беше предходната година. Първенството е забавно, тимовете са равностойни и не се знае по какъв начин ще се развият нещата ", разяснява Виденов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР