Старши-треньорът на Берое - Николай Киров, говори за проблемите на

...
Старши-треньорът на Берое - Николай Киров, говори за проблемите на
Коментари Харесай

Киров: Ние проблемите си ги знаем, няма смисъл да продължаваме да ги коментираме

Старши-треньорът на Берое - Николай Киров, приказва за проблемите на заралии след загубата с 0:2 от Ботев във Враца.

" Ние проблемите си ги знаем, няма смисъл да продължаваме да ги разясняваме. Класата ни в офанзива и на състезателите там им е много мъчно в efbet Лига. Мога да поздравя домакините - заслужена победа. Бяха по-агресивни през първата част. Мисля, че всичко се реши след втория гол.

Моите визии за развиването на играта са свързани с офанзивата, само че там са ни големи проблемите. Лошото е, че моментът е несъответствуващ. Да, Абубакар Тунгара ще влезе другия дуел, само че се постанова да играе на непривична за него позиция. Ще мислим някакви разновидности. Няма по какъв начин да тръгне разиграване, в случай че няма по какъв начин хората напред да задържат топката. Топката би трябвало да се държи доста повече в предни позиции, в случай че желаеме да печелим.

Да, неприятна загуба. Именно с тимовете към нас в класирането би трябвало да вършим всичко допустимо да печелим точки. Точките ще дойдат когато има смяна в играта. Трябва да търсим смяна в офанзива, за жал, най-вероятно ще е след Нова година.

Не може да няма психическа затормозеност. Но казусът си е наш, сами си го сътворяваме като губим дуелите.

Не успяхме да картотекираме новия нападател за този дуел, само че едва ли и той е в някаква невероятна форма. И той най-вероятно няма да е в оптимално положение, защото дълго време не е играл. Това е съществения проблем, че се разчита на такива състезатели. Идват по време на шампионата, обикновено е да не са в оптимална форма. Когато се прави нещо във времето и не е подредено през цялото време, по този начин се случват нещата ", приключи Киров.
 Ботев (Враца) - Берое 2:0 в мач от efbet Лига
Ботев (Враца) се разправи с Берое за едно полувреме пред строгия взор на Виктор Кашай

Врачани елементарно пречупиха безидейния си в офанзива опонент
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР