Старши треньорът на Берое Николай Киров говори след нулевото равенство

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров говори след нулевото равенство
Коментари Харесай

Николай Киров: Имаме проблеми с окомплектоването на състава

Старши треньорът на Берое Николай Киров приказва след нулевото тъждество (0:0) като посетител на Пирин Благоевград. Той назова част от проблемите на старозагорци. Като максимален експертът уточни нехомогенният състав.

„ Всяка една точка, която успеем да спечелим, ще е значима за нас. Имаме много проблеми към окомплектоването на състава. Не като численост на футболистите, а нехомогенната група – хора, които не са играли дълго време, по-късно пристигнали, появяват се и травми. Пролича си след 70-ата минута. Противникът направи нужните смени. Нашите смени са на много по-различни равнище от останалите “, счита Киров.

„ С неналичието на Калоян Кръстев се трансформира всичко. Трябваше да играем без характерен централен нападател. Доволен съм от влизането на Божидар Пенчев. Показа забележително самочувствие и ще има още шансове, в случай че продължава по този начин. Готов е за елитния футбол “, разяснява той по какъв начин травма на Кръстев е повлияла.

„ Работим по едно и също време в двете етапи. До 70-ата минута бяхме малко по-стабилни във фаза отбрана, само че офанзивите завършваха към 23-тия метър. Явно, че би трябвало да се работи в двете етапи и да се натъртва на верните извършения, с цел да можем да оправим тези два казуса “.

„ Задължително ще търсим укрепване през зимата. И сега следим подобен типаж състезатели. Ако има играч с нужните качества, ще бъде взет. В момента обаче е неуместно. Основно ще се случват неща на трансферния пазар през зимата. Периодът е неприятен, ще се оправим. Леки мачове за нас няма, видяхте и през днешния ден. Всеки мач е сложен. Въпросът е до Нова година да съберем колкото се може повече точки “, сподели още старши треньорът на Берое.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР