Старши треньорът на Берое Димитър Димитров остана доволен от представянето

...
Старши треньорът на Берое Димитър Димитров остана доволен от представянето
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Изключително некоректно съдийство

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров остана удовлетворен от представянето на играчите си при триумфа с 2:0 над Локомотив (Пловдив), само че изрази неодобрение от съдийските решения в срещата.

“Мисля, че постигнахме заслужена победа. Изиграхме извънредно мощно първо полувреме. През второто полувреме свалихме равнището, само че отново имахме състояние. Много съм неудовлетворен от съдийството, беше извънредно неточно и нечестно”, разяснява Херо след дуела. - Доволен съм от успеха. Сега можем да мислим за бъдещето, предстоят ни извънредно значими мачове, с цел да приключим в шестицата - това, което сме си сложили като цел”.

“Искаше ми се повече да държим топката, да имаме повече надзор. Много брак имаше през второто полувреме. Преди почивката имахме доста положения и можехме да решим мача”, добави той.

Димитров съобщи, че тимът още се сработва след привлечените футболисти през зимата: “Надявам се времето да работи за нас. Пристигнаха 7-8 нови футболисти, мъчно е да се сработят веднага”.

Наставникът приказва и идващия дуел в състезание на отбора, който е посещение на ЦСКА-София: “Отиваме с настройката и самочув да се преборим и да търсим максимума в този мач”. efbet Лига 23 кръг, петък 28 февруари  Берое 2:045 минута  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР