Старши-треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо не е съгласен,

...
Старши-треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо не е съгласен,
Коментари Харесай

Херо: Няма как някой да бъде фаворит на Герена

Старши-треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо не е склонен, че неговият отбор е любимец преди конфликта с Левски в понеделник. " Няма по какъв начин някой да бъде любимец на " Герена “. Левски си е Левски и против него в никакъв случай не е елементарно, в каквото и положение да се намира. А и не виждам какво толкоз се е трансформирало при тях. Колко титуляри им ги няма от предишния сезон? Ама в действителност титуляри. Не такива като Мазурек. Реално ги няма Тиам, Горанов и Мартин Райнов. Живко Миланов не го броя, тъй като той от дълго време не играе.

Като виждам, при нас проблемите не са по-малко. Душан Перниш няма да играе поради дисковата херния. Кукула не е картотекиран, Килиан се контузи още на пробите. Чакахме вероятно Ахмед Туба да се върне, само че очевидно няма да се върне и той. Така че при нас, както виждате, проблемите не са по-малки, в сравнение с при тях ", съобщи Димитър Димитров пред " Меридиан Мач " и добави, че селекцията още не е приключила.

" Все още ни би трябвало един външен халф и един нападател. Търсим единствено свободни сътрудници. След моето идване, а и много преди този момент пари за прехвърляния не се дават ", добави Херо. Той разяснява и борбата за челните места през този сезон. " Още не мога да съм безапелационен преди да съм видял новите попълнения във водещите тимове. Но като виждам, Лудогорец и ЦСКА отново са любимци. Надявам се Берое да се показа доста по-добре и да сме по-нагоре от предишния сезон ", приключи опитният експерт. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР