Старши треньорът на Берое Бойко Миленков говори след драматичната победа

...
Старши треньорът на Берое Бойко Миленков говори след драматичната победа
Коментари Харесай

Бойко Миленков: Потресен съм

Старши треньорът на Берое Бойко Миленков приказва след трагичната победа над Черноморец със 78:72 в среща от десетия кръг на НБЛ.
 Берое пречупи Черноморец след мощна последна четвърт Берое пречупи Черноморец след мощна последна четвърт
“Оправдаха се упованията за противен баскетбол и забавен за публиката. Не може да играеш мъжки баскетбол и да не можеш да подадеш топката при двама на един, да направиш върната топка, да я хвърлиш в навън, да стоиш в игрището. Това са такива неточности, които ги вършат децата в една по-ранна възраст. Това ме убива най-вече. След таймаут споделям, че ще играем отбрана с цялостни смени и Корнелиъс Хъдсън е на Мелмак - няма концепция, че играем на суич. Потресен съм. Потресен съм тъкмо от тези обстановки. Не приказвам за тактичност и правила. Със сигурност има липса на класа, на опит, на централизация. Основно някои играчи повече мислят да показват на публиката и на съдиите, в сравнение с за играта. Визирам Хъдсън.

Първо би трябвало да задържим тима. Трябва всичко да е наред при нас. Не желая да се окайвам, само че това ни е главната цел - да задържим тима. Ние не мислим за класиране. Искаме да играем добре, отборно, да има екипен дух. За момента до някаква степен го реализираме, само че съгласно мен имаме още доста, до момента в който стигнем до същинската отборна игра. Аз нито за момент не съм очаквал елементарен мач. Ние сме в извънредно тежък интервал. Почти целият тим е с болежки. Поздравявам Дарин, чието включване беше огромен риск. Тодорович беше с издут гален, Хол го болят двете колена. Ние сме си избрали този цикъл. Очаквах подобен мач и тъкмо подобен се получи. Изключително съм благополучен, че спечелихме ”, съобщи Миленков пред Max Sport 2.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР