Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че на отбора

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че на отбора
Коментари Харесай

Александър Томаш: Липсват ни детайли

Старши треньорът на Берое Александър Томаш съобщи, че на тима му липсват към момента някои елементи в играта.

„ Добра подготовка от физическа позиция. Тактически също успяхме да поработим, тъй като денят, в който искахме да работим върху тактиката на подготовка падна снега и ни затрудни. Не преглеждам мача като контролна среща, само че постоянно, когато побеждаваш е хубаво “, показа Томаш.

„ Липсват ни елементи. Ориентация преди да си получил топката. Доволен съм. Камбуров в доста обстановки сподели какво е да бъдеш екипен състезател. А някои към момента не са дорасли да бъдат толкоз отборни. Но и това ще се случи “, добави той.

„ Младите играчи натрупат самочувствие. Те водят подготвителен развой с нас и там са доста по-различни, по-отпуснати и по-добре представящи се. Нормално е това. Затова когато споделям, че е логика на психиката доста хора си мислят, че просто се пробвам да се върша на образован. Не е по този начин. “

„ За Георги Динков ще решаваме в допълнение. За Иван Бандаловски мисля, че ще бъде подготвен, само че най-важно е здравето и когато медицинският екип ни каже, че всичко е на 100%, тогава ще решим дали да го използваме още в мача с Левски “, сподели още Александър Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР