Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че клубът е

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че клубът е
Коментари Харесай

Томаш: В контакт сме с двама футболисти за трансфер

Старши треньорът на Берое Александър Томаш съобщи, че клубът е в контакт с двама футболисти. Той изрази вяра, че Берое ще откри точните попълнения за идния сезон в Първа лига.

„ Намираме се в интервал, в който резултатите са хубаво нещо, само че търсим обиграване на състава “, показа Томаш. „ Доволен съм изключително през първото полувреме, когато създадохме много обстановки. “ „ Лошото е, че контролирахме мача, контролирахме изнасянето на топката, държанието ни беше положително, създадохме обстановки, само че не успяхме да отбележим. “, стартира Томаш.

„ При едно изнасяне на топката допуснахме гол, което демонстрира, че би трябвало да работим. Не съм обезпокоен от това. За мен беше значимо да видя момчетата. Днес е осми ден, откогато сме се събрали. Нещата ми харесват, само че по най-бързия метод би трябвало се опитваме да направляваме резултата. В идващите дни ще работим за това “, добави треньорът на Берое.

„ Хората, които играха по 90 минути са сносно. Естествено, че не сме в оптимално положение, само че в течение на идващите две-три седмици, които остават мисля, че няма да имаме проблем. “

„ Цанков и Ненов имат нужните качества, щом сме ги привлекли. Вижда се, че условията, които имаме са по-различни, в сравнение с до момента при тях. За това аз не желаех да има доста футболисти, които да си тръгнат и доста, които да дойдат. Надявам се, че по най-бързия метод те ще съумеят да се аклиматизират с условията към тях на терена, които да бъдат в наша помощ. “

„ Работим. Не е елементарно. Няма да позволим на никой да извива нашите ръце. Точно това се случва на този стадий. Надявам се, че ще намерим точните хора. В контакт сме с двама души. Какво ще се случи, ще покаже времето. Работим доста върху това нещо и се надявам да притеглим точните хора, които да вдигнат равнището и класата на тима “, добави наставникът на старозагорци.

„ Никита Баранов и Охене до края на седмицата ще стартират с нас и може би към края на другата седмица ще бъдат на 100%. При Вандерсон се получи леко инфектиране на другия крайник. Може би на него ще му бъде нужно повече време. Георги Ангелов съм много удовлетворен. Той имаше проблем от психическа позиция. Виждам по какъв начин той възстановява самочувствието си. Надявам се през другата или по-другата седмица да могат на 100% да вземат участие с нас. Не е елементарно. Тези хора би трябвало последователно да ги интегрираме. Охене и Никита най-бързо ще съумеят да влязат. “

„ Ние не вършим подготовка. Ние просто активираме футболистите. От идната седмица започваме да работим, както работим в мачов цикъл. Имаме още две контроли, които 100%. Търсим и противник за контрола в събота. Ако не намерим, ще създадем подготовка “, сподели още Александър Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР