Старши треньорът на Берое Александър Томаш засипа с похвали футболистите,

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш засипа с похвали футболистите,
Коментари Харесай

Томаш: Футболистите вече знаят къде играят

Старши треньорът на Берое Александър Томаш засипа с похвали футболистите, целия треньорски щаб и всички, работещи в старозагорския клуб след успеха с 5:1 над Септември в мача от 19-ия кръг на Първа лига.

Берое едвам побра в петолинието симфонията си против Септември

“Единственият ключ за триумфа против Септември са футболистите. Отдадени са, работят. Вече са наясно в какъв тим се намират. Знам, че можем доста повече, само че в действителност през днешния ден момчетата се раздадоха. Трябва да продължаваме по този начин”, сподели Томаш.

“В България сме привикнали да изпадаме от едната прекаленост в другата, само че мисля, че завършихме с мачовете си пред домакинска аудитория през тази година, по метода, по който тя заслужава. Публиката заслужава да вижда подобен обтор. Стремим се, даваме всичко от себе си. Не всякога ще се получава, само че търпението е едно, желанието, настояването, упоритостта, напълно друго. Адмирации за футболисите, за всички които взимат присъединяване в подготвителния развой, които играха през днешния ден, за младите момчета, които имат бъдеще, за един Камбуров, за който нямам какво да кажа повече, за един Иван Иванов, който може доста повече в главата си, предвиждайки обстановките. Ясно е, че си има някакви проблеми. Но това, което вършат безусловно всички футболисти, подчинявайки себе си и почитателите на тима, е похвално”, добави той.

Митов: Детски неточности, като сме с топката, сме разградени

“Старозагорската аудитория и почитателите на Берое желаят да виждат тима им да нападна. Искам да похваля всички в клуба Берое. Хората, които работят и не са на терена, тъй като всеки един подчинява себе си на концепцията и се пробва да направи едно същинско семейство и това е пътят и начина”, съобщи още наставникът на старозагорци.

“Ние сме едно бебе на 7 месеца сега. На всеки му е ясно, че занапред прохождаме. Не би трябвало да се изпреварват събитията. ЦСКА е тим, който си е заслужил уважението. Постигнал е доста в България и чужбина. Аз съм уверен, че всички, които са в тима, от чистачката до притежателите, вършим всичко допустимо тимът да наподобява още по-добре”, приключи Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР