Старши треньорът на Берое Александър Томаш остана доволен от представянето

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш остана доволен от представянето
Коментари Харесай

Томаш: Показваме липса на концентрация в някои моменти

Старши треньорът на Берое Александър Томаш остана удовлетворен от представянето на тима си против отбора на Етър. Футболистите на експерта съумяха да реализират цялостен поврат в семейството си над великотърновци, откакто изоставаха в резултата след попадение на Георги Сърмов.

“Заралии” се постановиха с 2:1 над своя противник в среща, играна на Градския стадион в Стара Загора. И трите попадения в мача паднаха през първото полувреме. За гостите от Велико Търново прецизен бе Георги Сърмов в 12-ата минута, а за “зелените” с голове се регистрираха Иван Бандаловски в 28-ата и Педро Еуженио в добавеното време на първата част.

Така тимът на Берое сега заема 4-та позиция, доближавайки се на две точки от петия Левски, който ще изиграе дуела си от двадесет и втория кръг по-късно през днешния ден против тима на Септември.

“Искам да изразя състрадание на околните на Павел Панов и Георги Марков. За тези хора би трябвало да се приказва с огромно почитание. Втори следващ мач получаваме гол и по-късно се връщаме в резултата. Това приказва за темперамент и за колектив. На моменти затваряха футболистите на Етър затваряха празниците позиции. Днес имаше футбол на терена. Това може да върне публиката по стадионите. Създавахме положителни обстановки и наситина на моменти се получаваха доста хубави неща. Забелязвам, че вършим неточност незабавно по-късно. Може би е поради липса на централизация. Мога да поздравя своите момчета. Берое може единствено да надгражда оттук насетне.

Докато получихме гол с Черно море и през днешния ден с Етър, съперникът не ни затрудни с нищо. Трябва да поработим върху концентрацията в тима. Днес голът пристигна тъкмо в точния момент. С този мач момчетата могат да се развиват.

И предните срещи бяха тежки. Осигурихме си шетицата. Оттук нататък Берое ще се забавлява и ще играе все по-добре”, приключи Томаш. Първа лига 22 кръг, събота 24 февруари  Берое 2:1краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР