Старши треньорът на Берое Александър Томаш определи прекаленото самочувствие и

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш определи прекаленото самочувствие и
Коментари Харесай

Томаш: Мислехме, че Локо Пд ще се победи сам, проблемът е в главата

Старши треньорът на Берое Александър Томаш дефинира прекомерното самочувствие и подценяване на противника като основно за провалянето с 1:2 от Локомотив Пловдив в 12-ия кръг от Първа лига.

Димо и Дино вгорчиха купона на Камбуров

"Излязохме с прекомерно огромно самочувствие и мислехме, че предвид на резултатите до момента Локомотив ще се победят сами. Това ни изигра неприятна смешка и по този метод мъчно можеш да се върнеш в мача. Може би неналичието на шанс и късмет, от три обстановки ни вкараха два гола. Дойдоха по тази причина, което желаеха и си го взеха. Ние бяхме мудни, безидейни, мисля, че всичко е в главата, ментално. Подходът ни в мача, че Локомотив самичък ще се победи, ни изненада. "

"Тази загуба единствено може да ни направи по-сили. Може би най-слабият мач, който ние до момента сме играли. Трябва да работим, да сме отдадени повече, да сме наясно къде се намираме, в кой клуб, какво се изисква, тъй като не ми хареса държанието през днешния ден. "

"Трябва да си цялостен експерт, а в България е мъчно. Един мач се печели преди, по време и след мача. Сега би трябвало да покажем на футболистите, че не сме удовлетворени, в случай че би трябвало да стигнем до наказания, не приказваме за финансови. Трябва да си предан на всяка подготовка, всеки мач, с цел да трупаш убеденост и самочувствие. "

"Не анализи, директни диалози по тази причина, че отношението е доста значимо. Камбуров е потвърдено име, експерт, тренира по метод, по който доста малко футболисти упражняват у нас. Пожелах му да бъде здрав и да си слага цели, когато реализира една, да си слага нова. "

"Ръководството и аз се радваме да работим с младите, там отстъпваме. Нещата би трябвало да се получават от единствено себе си, резултатът е разследване на работата. Главите би трябвало да променим малко. "

Относно бъдещето на Веско Пенев в клуба, Томаш разяснява: "Това е също човек, който е изиграл над 200 мача за клуба. Дал е доста. Подхождаме с нужното почитание. Той ще си взема решенията, той сега има контракт с нас като футболист и ще си извърши контракта. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР