Старши треньорът на Берое Александър Томаш коментира слуховете, че е

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш коментира слуховете, че е
Коментари Харесай

Томаш за слуховете за ЦСКА: Аз и екипът ми мислим само за Берое

Старши треньорът на Берое Александър Томаш разяснява слуховете, че е измежду разновидностите да поеме ЦСКА от новия сезон . Специалистът опроверга тези информации в изявление за Дарик радио, като съобщи, че той и екипът му са напълно съсредоточени върху работата си при „ зелените “

„ Добрите резултати се дължат единствено на футболистите. Тук обаче е моментът да кажа, че с изключение на играчите има едни хора, които постоянно са зад кадър – това са притежателите на клуба, които в сложния интервал, интервалът на стихия, повярваха в треньорския щаб, повярваха на спортния шеф, твърдо застанаха зад нас и по този начин демонстрираха на футболната общност, че в България има мислещи за футбола хора, че постоянно има тежки моменти, само че когато човек работи и е предан, рано или късно резултатите идват. Така, че това е напълно на хората, които ръководят Берое. Още един път желая да им благодаря от мое име, от името на спортния шеф и от целия екип. Вижда се, че когато човек е целеустремен, работи със сърце и душа, нещата рано или късно се получават “, стартира Томаш.

„ Даже в сложния интервал, още тогава с управлението започнахме да работим по селекцията. Точно тогава те демонстрираха, че ни имат изцяло доверие, знаят, че има такива моменти. Тогава започнахме да планираме идната година. Естествено в живота в никакъв случай не казвай в никакъв случай, само че сега сме напълно съсредоточени върху оставащите мачове. Работим и привличането на нови футболисти. Даже сега един човек от екипа и спортният шеф не са в България, тъй че не сме спирали да работим в последните 3 месеца “.

На финала Томаш бе помолен да разяснява появилите се по-рано информации, че е вид за треньор на ЦСКА от новия сезон:

„ Изцяло съм предан на идеята Берое. Аз съм експерт, имам контракт за още една година и това почитание, което ни демонстрират ръководителите, аз и моя екип сме длъжни да им отвърнем със същото. Мислим напълно и само единствено за Берое. Разбирам тези неща, в събота имаме мач с ЦСКА, само че аз и екипа, и тимът и клубът работим дружно единствено за една цел – всеки мач да излизаме за победа “.

Берое посреща ЦСКА в събота, 18 май, от 20:30 часа. Срещата ще може да следите с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР