Старши треньорът на Берое Александър Томаш даде всичко от себе

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш даде всичко от себе
Коментари Харесай

Томаш: Бесен съм! Ще бъде страшно в съблекалнята

Старши треньорът на Берое Александър Томаш даде всичко от себе си, с цел да резервира успокоение след – както самичък я дефинира – срамната загуба 1:2 от Царско село в 7-ия кръг на efbet Лига. Наставникът насочи жестоки рецензии към своя отбор, от който не е видял нужното почитание към противника.

Той завърши изявлението си след мача със заканата, че щом влезе в съблекалнята, ще стане в действителност ужасно.

„ От този мач научих, че когато си помислиш, че си нещо, доста бързо могат да се смъкват. Така е във футбола, по този начин е и в живота. Това е казусът, който го приказваме толкоз време – манталитетът. Той се построява доста време. Не може да дойдеш и да не си подадеш топката два пъти, пък да очакваш, че ще спечелиш. Загубата е срамна. Аз съм гневен. Ние не показахме безусловно нищо”, съобщи през зъби Томаш.

„ Не е подценяване, а недооценяване. Не си подготвен за мача. Спестяваме се… Нямаме надбяган през днешния ден футболист. Няма защо да се хвана. Честитя на Царско село. Загубата е срамна и мен ме боли доста. Не желая да встъпвам в елементи.”

„ Казах им на играчите – в случай че можех да сменя 8 от тях, щях да го направя. Когато 10 години не си бил напълно предан експерт, няма по какъв начин да го промениш внезапно. Проблемът си е в нас. Думите, които употребявам в този момент, са доста меки. Това, което ще им кажа в този момент, ще бъде доста, доста ужасно. Просто нямаш право на това нещо!”, съобщи Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР