Старши треньорът на Бенфика Роджер Шмит похвали отбора след победата

...
Старши треньорът на Бенфика Роджер Шмит похвали отбора след победата
Коментари Харесай

Огромна похвала за играчите, горд е треньорът на Бенфика

Старши треньорът на Бенфика Роджер Шмит похвали тима след успеха с 6:1 над Макаби (Хайфа) като посетител в мача от последния кръг в група " Н " на Шампионската лига. Португалският гранд вкара пет безответни гола в последния половин час на дуела, а решаващо попадение на Жоао Марио в добавеното време обезпечи и първото място на лисабонци в групата пред Пари Сен Жермен.

" Искам да поздравя играчите и да изкажа респекта си за това, което реализираха в този мач и в групата като цяло. Завършихме груповата фаза на извънредно високо равнище. Искахме и вярвахме, че можем да изпреварим ПСЖ. Мислехме, че можем да приключим с повече точки от тях, само че в последна сметка и двата тима спечелихме последните си дуели. Все отново ние получихме преимущество и играчите заслужават голяма хвалба за това. Те реализираха нещо ужасно ", разяснява Шмит.

Бенфика и Пари Сен Жермен, който завоюва гостуването си на Ювентус с 2:1 в последния кръг, приключиха с безусловно равни индикатори на върха в групата. Двата отбора събраха по 14 точки и голова разлика от по 16:7, като записаха по 1:1 в двете срещи между тях. Португалците въпреки всичко заслужиха първото място поради повече маркирани голове на непознат терен в останалите дуели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР