Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес призова главния съдия

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес призова главния съдия
Коментари Харесай

Юп Хайнкес се обърна към съдията на мача

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес прикани основния арбитър на полуфиналния мач с Реал Мадрид от Шампионската лига Джунейт Чакър да не се поддава на напън. Турският рефер ще има комплицирана задача на " Сантиаго Бернабеу ", отговаряйки за отсъжданията в срещата. През предишния сезон двата отбора се срещнаха на четвъртфиналите в шампионата, като тогава Байерн остана с 10 индивида в реванша след червен картон на Артуро Видал, а по-късно играчите на Реал осъществиха две попадения, при които останаха огромни подозрения за засада.

" Чакър свири мача ни с Пари Сен Жермен по-рано през сезона и тогава се оправи добре. Очаквам той да бъде справедлив и почтен. Надявам се, че неговите решения няма да повлияят на крайния излаз на мача ", сподели Хайнкес.



" Знаем, че ни чака сложен мач. Реал Мадрид има опит в такива мачове, само че и ние знаем какво е да играеш в тях. Няма да се предадем и ще се борим във всеки миг от мача ", даде обещание още Хайнкес, който през 1998 година изведе Реал до успех в Шампионската лига.

Thomas Muller (on referee, Cüneyt Çakr): " The two offside goals from last year are known. "

" The referee must not be put under pressure from the atmosphere here. " pic.twitter.com/7jDE6anVoK
— Spectating Madrid (@Spectate_Madrid) April 30, 2018
Двубоят сред Реал и Байерн е по-късно през днешния ден, а първата среща в Мюнхен приключи с победа с 2:1 на Реал. Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 1 май  Реал Мадрид 21:45предстои  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР