Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес призна, че е

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес призна, че е
Коментари Харесай

Хайнкес за най-добрия футболист в Европа: Бих дал и последната си дреха за него

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес призна, че е доста впечатлен от формата на офанзивния халф на Манчестър Сити Кевин де Бройне. Той сподели ласкави думи за белгийския национал, който беше трансферна цел на баварците, до момента в който носеше екипа на Волфсбург, само че след това мина в Сити.

" На неговата позиция е значимо да имаш футболист като Де Брюйне. През предишния сезон Кевин не беше толкоз добър, колкото в този момент, само че даже и тогава бих дал последната дреха на гърба си за него. В момента той е най-силният футболист в Европа, освен това с разлика ", съобщи Хайнкес в изявление за " Кикер ".

Наставникът на Байерн разяснява и трансферната политика на клуба. Според него, мюнхенци би трябвало да продължат да притеглят млади футболисти, само че това не значи, че при нужда няма да извадят и голяма сума за някоя звезда.

" Какво значи супертрансфер? Манчестър Юнайтед даде 105 млн. евро за Пол Погба, само че той играе ли като футболист, за който са платени толкоз пари? Ние би трябвало да взимаме гении като Йошуа Кимих, Никлас Зюле, Корентен Толисо и Кингсли Коман. Естествено, от време на време може да се наложи да дадеш 40-50 млн. за потвърдено име, само че през днешния ден даже и такава сума не то подсигурява, че ще получиш приключен футболист ", показа Хайнкес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР