Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман призова да не

...
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман призова да не
Коментари Харесай

Нагелсман чака отговори от играчите на Байерн Мюнхен

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман прикани да не се драматизира случилото се през последната седмица, само че добави, че чака друга игра и безапелационна победа против Гройтер Фюрт в неделя.

Миналия уикенд Байерн позволи сензационна загуба с 2:4 при гостуването си на новака Бохум, а в сряда направи единствено 1:1 при гостуването си на Ред Бул Залцбург в осминафиналите на Шампионската лига. Сега обаче Нагелсман вижда чудесна опция за спиране на отрицателната серия в семейството против Гройтер Фюрт, който е на последното 18-о място в Бундеслигата.

"Настроението е добре, като се има поради, че не успяхме да спечелим никой от последните два мача. В края на краищата обаче е значимо да успеем да реализираме задачите си в идващите мачове и да не съсипваме всичко, което постигнахме до момента ", сподели 34-годишният ментор на Байерн, чийто отбор води с шест точки пред Борусия Дортмунд в класирането на немското състезание.

Под въпрос за мача с Гройтер Фюрт е нападателят Кингсли Коман. Французинът, който вкара изравнителния гол против Залцбург, има проблем в прасеца. Колегата му в офанзива Серж Гнабри е с мускулен проблем. Аут за мача са още Мануел Нойер, Леон Горецка и Алфонсо Дейвис, а под въпрос е Джамал Мусиала, който се възвърне от ковид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР