Старши треньорът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, говори след

...
Старши треньорът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, говори след
Коментари Харесай

Тухел: Тази победа означава много за мен

Старши треньорът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, приказва след успеха на водения от него отбор с 1:0 против тима на Арсенал в реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига. Баварците продължиха напред след тъждество 2:2 в първия дуел и триумф в общия резултат с 3:2, а наставникът подчертава върху високия групов дух на играчите, който е изковал триумфа.

“Тази победа значи доста за мен. Този мач беше като игра на шах. Който направи първия ход, той прави първата неточност? Никой не искаше. Второто полувреме беше доста по-добро. Показахме храброст и заслужавахме да победим в края. Гордея се с представянето на тима. Особено се гордея с Конрад Лаймер, който беше залепен за Йодегор. Нусаир Мазрауи също се оправи доста добре отляво. Но беше ясно, че ще успеем, в случай че бъдем обединен колектив ”, сподели Тухел.

На полуфиналите Байерн има доста тежко предизвикателство в лицето на Реал Мадрид. “Кралете ” отстраниха сегашния притежател на трофея Манчестър Сити след драма с дузпи и ще опитат непременно да стигнат до нов край и рекордна 15 купа.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР