Старши треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач призна, че е

...
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач призна, че е
Коментари Харесай

Ковач изясни ситуацията с Томас Мюлер

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач призна, че е станала "грешка " при думите му по какъв начин Томас Мюлер ще играе единствено при незабавни случаи.

"Всичко е изчистено. Той го разбра по метода, по който го имах поради, а не безусловно, както го предадоха медиите ", сподели Ковач.

Полузащитникът Мюлер, сега на 30 години, загуби мястото си в стартовия състав след идването на Филипе Коутиньо при немските първенци. Ковач беше споделил, че Мюлер ще получава опция да играе, когато не доближават налични хора в тази позиция. Това провокира немския национал, който отвърна, че ще има поради тези думи, когато обмисля бъдещето си в клуба.

"Изявлението беше неточност, несъмнено. Не го имах поради, както го споделих. Говорих с Томас на идващия ден и той го разбра по метода, по който имах поради още през цялото време ", сподели Ковач.

Той добави, че "всички играчи, които не играят, са нещастни, само че мога да избера единствено 11 от тях и постоянно се пробвам да намеря най-хубавото решение за мача, който ни следва ".

Мюлер може да получи късмет в събота в мача на баварците с Аугсбург в Бундеслигата, в случай че Ковач реши да даде повече отмора на Фелипе Коутиньо, който се върна едвам през днешния ден от пътуването си до Бразилия за националния тим.

"Разбира се, че няма да ви кажа кой играе през уикенда. Все още имам два дни да мисля за това ", сподели Ковач пред репортерите през днешния ден.

Националите на Байерн се върнаха "всички здрави " от своите задължения за страните си, акцентира още хърватският треньор на отбора. В това число е и бранителят Люка Ернандес, който не се хареса на френския треньор Дидие Дешан поради неприятното му игрово положение. Точно обратното- Ковач изрази задоволството си, че като не играе за Байерн, най-малко е потичал против Турция в европейската подготовка./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР