Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик не скри задоволството

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик не скри задоволството
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Мюлер е треньорът на терена, той управлява отбора

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик не скри задоволството си от успеха с 4:0 над Атлетико Мадрид на старта на акцията на отбора в Шампионската лига. Баварският гранд показва за какво завоюва шампионата през предишния сезон, а Флик посочи ролята на Томас Мюлер, който е потребен освен с футболните си качества, само че и с лидерските си такива.

" Играхме по отличен метод против доста сложен противник. Бяхме невъзмутими пред вратата на Атлетико. Доволен съм от резултата, вкарахме 4 прелестни гола. Беше значимо да стартираме с победа. Томас Мюлер знае по какъв начин да намира празните пространства. Той ръководи тима на терена и постоянно кара останалите да отиват напред. Доволен съм от това ", акцентира наставникът на баварците.

— FC Bayern München (@FCBayern) " Кингсли Коман беше необикновен. Нямам нищо срещу да стане голмайстор. Попаденията му в Шампионската лига не са по никакъв начин малко. Смених Роберт Левандовски, тъй като сезонът ще е доста претрупан и за него няма да е добре да играе във всеки мач по 90 минути ", изясни Флик.

Това беше 20-и мач под негово управление, в който Байерн вкарва 4 или повече гола. Най-безпощадни баварците бяха против Барселона (8:2) на 1/4-финалите в ШЛ през предишния сезон, а при започване на този разгромиха Шалке 04 с 8:0 в Бундеслигата. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 21 октомври  Байерн Мюнхен 4:0краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР