Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик намекна, че клубът

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик намекна, че клубът
Коментари Харесай

Ханзи Флик намекна за раздяла с Тиаго

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик загатна, че клубът може да се раздели с Тиаго Алкантара. Наставникът обаче не се отказал от вярата, че може да остане на " Алианц Арена ".

Договорът на Тиаго с Байерн изтича през идващото лято, а съгласно разнообразни изявления той има предпочитание да напусне и да продължи кариерата си в Ливърпул. Някои информации даже настояват, че към този момент има съглашение с мърсисайдци.  Тиаго Алкантара се разбра с Ливърпул 29-годишният халф през вчерашния ден завоюва следващия си трофей с баварците. Той се появи на терена малко преди края във финала за Купата на Германия, който Байерн завоюва с 4:2 против Леверкузен.

" Аз постоянно се надявам. Винаги съм положителен за сходни неща, разяснява Флик бъдещето на Тиаго. - Разбира се, когато си на избрана възраст и към този момент си играл в испанското състезание с Барселона и в Бундеслигата с Байерн, чувстваш потребността да опиташ друго огромно състезание. Това е изцяло обикновено и човешко. Правя всичко допустимо, с цел да може Тиаго да остане и да го убедя да остане. Времето ще покаже дали е било задоволително. "

Double-Held Flick: Jetzt kämpft er um Thiago und Alabahttps://t.co/NF6t9kGgwS
— Eurosport DE (@Eurosport_DE) July 5, 2020
Наставникът приказва и за трансферните проекти на Байерн, откакто привличането на Льорой Сане към този момент е реалност: " Всички знаем, че обстановката с ковид промени доста. Това значи, че доста клубове, измежду които и Байерн, към този момент не могат да харчат пари толкоз елементарно. Затова ще би трябвало да подходим внимателно. Обвързването на Льорой Сане беше значимо за клуба. Хасан Салихамиджич свърши отлична работа. Много неща са в развиване. "
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР