Старши треньорът на Байерн Мюнхен Ханс Флик сподели, че не

...
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Ханс Флик сподели, че не
Коментари Харесай

Флик недоволен от липсата на нападател в тима

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Ханс Флик показа, че не е благополучен от трансферната политика на клуба, откакто първенците не съумяха да обезпечат нов нападател през зимата. Единственият подобен - Роберт Левандовски получи травма и ще отсъства най-малко месец и в този момент отборът няма негов заместител. Полякът получи контузия по време на дуела с Челси в Шампионската лига преди дни.

“Клубът би трябвало добре да обмисли своята позиция по отношение на това (б.р. - привличането на нов централен нападател). Това не е моя работа. Със сигурност имам мнение по тематиката, само че ще го запазя за себе си. Разполагаме със Серж Гнабри, а и Томас Мюлер може да играе на върха”, сподели експертът на днешната си конференция.

Флик загатна, че има късмет нападението да бъде поведено и от надарения младеж Джошуа Циркзее, който през есента впечатли с изявите си.

“Джошуа е част от отбора и също е в сметките ни. За него сега е най-важно да натрупа игрова процедура и по тази причина ще преценяме доста деликатно. В момента се нуждаем от Цирзкее, тъй като не сме кой знае какъв брой благословени с съществуването на централни нападатели”, сподели още наставникът.

Утре Байерн гостува на Хофенхайм в среща от 24-тия кръг на Бундеслигата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР